CAMINADES 2x2.

Aquest és el nom d'una iniciativa oberta a tothom qui vulgui conèixer indrets propers a casa nostra a través de caminades matinals. Pensem que, sovint, no en sabem gaire d'allò que podem veure des de la finestra de la cuina de casa. És a dir, som una mica ignorants del nostre jardí i... volem posar-hi remei!.

Ah!, el 2x2 és per la tracció a les dues cames.

Organitzem: Alternativa Lliçà per a tots i la UEC de la Vall del Tenes

diumenge, 15 de maig del 2011

CAMINADES 2X2: CRÒNICA DEL SALTANT DE SALLENT




Pel camí, des de Rupit cap al saltant de Sallent, ja es veia que el riu anava una mica ple. El so no era remor. Era soroll cridaner de riu turmentat i una mica salvatge.  

El sender conduïa, sovint inundat, per lloc ombrívol  de verds transparents i reconades  de frescors humides. 

El riu s’escolta proper. I es veu per entremig d’un paisatge frondós.


El saltant es mostra esplèndid i generós. No hi ha decepció. La imaginació fins i tot ha quedat curta: la travessa a peu moll i refrescat és tota una aventura per a petits i grans. 


Passem?, no passem? i... passem!



Són paisatges esplèndids, acollidors i feréstecs a l’hora  que fan viure i morir sentiments i històries. Les nostres.  La escrita, la parlada, la que fa història en majúscula i la que nosaltres mateixos varem viure aquest diumenge pel matí;  insignificança que, malgrat tot,  com tantes i tantes altres estones són complicitats, són arrelament  i són amb el temps allò que nosaltres mateixos som. 



Rupit a 15 de maig del 2011  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada