CAMINADES 2x2.

Aquest és el nom d'una iniciativa oberta a tothom qui vulgui conèixer indrets propers a casa nostra a través de caminades matinals. Pensem que, sovint, no en sabem gaire d'allò que podem veure des de la finestra de la cuina de casa. És a dir, som una mica ignorants del nostre jardí i... volem posar-hi remei!.

Ah!, el 2x2 és per la tracció a les dues cames.

Organitzem: Alternativa Lliçà per a tots i la UEC de la Vall del Tenes

dilluns, 13 de juny del 2011

SORTIDA CAMINADES 2X2: MONTNEGRE - EL CORREDOR

Ara fa un any varem adonar-nos de les dues besants de la serralada de Marina. La obaga i la del mar. Dos mons diferents.

Aquest  és un itinerari  per la zona obaga entre monuments del nostre patrimoni arquitectònic.  

La zona humida de fangars, fonts, ombres i roures i alzines i la de mar de capçades de pins pinyers són components d’altre tipus de patrimoni.

El dolmen de ca l’Arenes, la masia de Can Bosch, en rehabilitació, i el Santuari del Corredor on els “beteteros” combreguen amb seques amb botifarra o/i cansalada, torrades amb formatge o botifarra i  beuen una mica d’aigua sense barrejar-la amb el got de vi o copa de cervesa de vidre entelat... i aquella gent assedegada que arriben a l’aplec dels dies festius i entren a la rectoria per demanar que la pau sigui amb vosaltres. La pau és  per a  les dones i noies atrafegades per a que es facin les voluntats dels senyors de vestimenta estrafolària i arrapada que uns moments abans han tocat de peus a terra un cop han baixat de la bicicleta.

Salut i patrimoni!. 

per a més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada