CAMINADES 2x2.

Aquest és el nom d'una iniciativa oberta a tothom qui vulgui conèixer indrets propers a casa nostra a través de caminades matinals. Pensem que, sovint, no en sabem gaire d'allò que podem veure des de la finestra de la cuina de casa. És a dir, som una mica ignorants del nostre jardí i... volem posar-hi remei!.

Ah!, el 2x2 és per la tracció a les dues cames.

Organitzem: Alternativa Lliçà per a tots i la UEC de la Vall del Tenes

dijous, 25 de febrer del 2010

Diumenge, 21 de febrer – Caminada 2x2: Lliçà d’Amunt


Tornem a reprendre aquestes caminades matinals en què descobrim una part del patrimoni natural del nostre país, a més de fer exercici físic en un ambient d’amistat i companyonia. En aquesta ocasió, farem una passejada per alguns dels indrets de Lliçà d’Amunt i acabarem en la botifarrada popular que organitza aquest dia la UEC de la Vall del Tenes, en motiu de la seva assemblea anual.



1 comentari:

  1. Un dia humit. Indrets per on sembla que el temps no passi. El Montseny nevat, la nostre muntanya vestida de blanc. Esplendorosa. No tothom pot tenir una muntanya nevada incorporada a la memòria del seu paisatge. Nosaltres en tenim aquesta sort. De fet ha estat una petita caminada pel nostre poble. Dues hores de caminar i una de parades i... de te’n recordes...? i d’allò és a can... ? i on cau Can Caponet?... i a la Torra del Pla, a l’estiu, i vivia la farmacèutica d’Olot... Pel torrent de Can Bosc, Can Roget o Can Carena, depèn del tros, i per la plana del Tenes el caminar és un passeig, curt i agradable, que, aquell dia, es va acabar amb un petit esmorzar a la UEC.

    ResponElimina